joi, 19 februarie 2009

Domnita si "bobonica"


Cea mai dureroasa pedeapsa pentru domnita noastra este s-o duc la ea in patut. Asa ca in momentele in care este in culmea neascultarii am sanse s-o potolesc doar intreband-o daca i-ar place sa stea 5 minute la ea in patut. Raspunsul este, invariabil, NU. Sau era, pana aseara...


Aseara pregateam impreuna masa si ea a gasit ascunse de mine niste dropsuri mentolate si s-a tot jucat cu ele in incercarea de a sustrage una fara ca eu s-o observ, desi i-am spus ca nu are voie. I-am pus si intrebarea cu patutul, cand am vazut ca reusise sa extraga fructul oprit. Iar ea s-a gandit cateva secunde si a luat o hotarare: s-a dat jos de pe scaun, mi-a spus "patut, patut" si a plecat singurica spre dormitor! Evident cu bombonica in manuta.

Ce sacrificii nu face omul pentru o clipa de liniste in compania placerii!!


Nicoleta

4 comentarii:

MihaelaMaria spunea...

vai, ce simpatic! chiar ieri il cautam si eu pe Felix prin casa ca prea era liniste si l-am gasit in cele din urma. ascuns in patul lui Kiti cu o tableta mare de ciocolata inmanute, rontaia la ea ca un soricel. ramasese frigiderul neasigurat si doi prichindei conspirasera impotriva mamei lor: Kiti l-a deschis, Felix l-a golit! :)

Loredana spunea...

ce dragut! super! stie ce vrea, micuta ta!

adriana spunea...

Nicoleta, stie domnita ta ca este personaj de poveste?

nicoleta spunea...

Sigur ca stie, Adriana, doar le face special...