miercuri, 17 decembrie 2008

Sondaj

Toata lumea isi doreste sa apartina. Si mai ales sa apartina de cei cu care se aseamana. Se pare ca postarile tuturor in ultima vreme se axeaza oarecum pe subiectul asta. Si pentru a apartine nu ne trebuie o structura neaparat, dar nici prezenta ei nu ar fi ceva rau, cred eu.
Si cum am aflat de curand ca in perioada interbelica exista o societate a femeilor ortodoxe, m-am intrebat daca ar putea fi de folos si in zilele noastre o asemenea societate. Nu stiu inca cu ce se ocupa atunci, desi banuiesc ca mai mult de probleme caritabile.
Am lansat un sondaj tocmai in ideea asta, de a vedea daca femeile ortodoxe isi mai doresc si mai au timp de a face lucruri impreuna. Asa ca va invit sa "votati", il gasiti in coloana din dreapta.

Nicoleta

3 comentarii:

Ella spunea...

DA DA, din punctul meu de vedere femeile ortodoxe au mare nevoie de o comuniune. Cine se aseamana se aduna, nu asa se zice? Cred ca asta face ca sectele sa fie uneori atat de atragatoare, faptu ca ei chiar fac multe impreuna, simtul asta al solidaritatii. In rest...de multe ori de ortodoxie se apartine doar cu numele, si, mai ales in cazul unui incepator care are nevoie de intarire si sustinere in modul de viata pe care si l-a ales, este nevoie de o...hai sa-i zicem o afirmare deschisa a ortodoxiei.

Multumesc si va imbratisez.

Anonim spunea...

Eu stiu ca in Cluj este de multi ani o Societate a Femeilor Ortodocse sub tutela Arhiepiscopiei...

nicoleta spunea...

Asa este. M-am informat intre timp si am aflat ca exista societatea femeilor ortodoxe la Caransebes si la Cluj.