luni, 22 decembrie 2008

O icoana pentru un copil

Preiau de pe blogul minunat al Iuliei un mesaj de ajutor, acum, in prag de sarbatoare. Si va rog sa donati cat de putin puteti pentru acest inger, conteaza fiecare banut.

Iata mesajul


Daria Maria Vele ar putea fi copilul nostru de 2 ani şi 11 luni... A fost sănătoasă până a aflat că suferă de leucemie acută. Transplantul de măduvă din Austria poate fi mâna pe care i-o întinde Dumnezeu în ajutor. Dar fetiţa e încă mică şi n-are cei 150.000 euro necesari pentru operaţie. O ajutăm să ajungă la mâna salvatoare?Preiau anunţul de pe site-ul Radio Renaşterea Cluj:Familia unui preot are nevoie de ajutorul nostru
Facem pe această cale un apel către toţi cei care doresc să fie alături de drama familiei tânărului preot Cosmin Vele, redactor la Radio Renaşterea, a cărui fetiţă de trei ani a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică. Un tratament reuşit nu poate fi asigurat decât la o clinică de specialitate din Viena, cu costuri foarte mari, mult peste posibilităţile acestei familii. Cu convingerea că o boală poate fi învinsă de iubirea creştină dintre oameni şi de încrederea în ajutorul lui Dumnezeu, îi rugăm pe toţi cei care doresc să sprijine această familie să o facă la:
BRD ClujCont în lei - RO19BRDE130SV39919001300
Cont Euro: RO84BRDE130SV81431761300
Titular de cont: Vele Valeriu Cosmin


Si pentru ca faptele bune sa nu ramana nerasplatite, cei care doneaza si se inscriu la comentarii cu o adresa de mail, pot primi in dar, in noul an,


aceasta icoana pictata pe sticla





sau una dintre aceste carti:

Eu nu verific nimic, nu-mi trebuie dovezi, avem nevoie doar de inimi iubitoare. Puneti banutii in cont si veniti sa primiti daruri! Va astept.

Haideti sa mancam o prajitura mai putin si sa trimitem ingerul acesta la transplant!

Nicoleta

4 comentarii:

Iulia spunea...

Nicoleta, adauga-ne si pe noi pe lista de rugaciune...sotul meu e tare necajit si speriat de boala pe care o are... Aurelian il cheama.Iti multumesc.

Cornelia Elena spunea...

Am trimis tuturor cunoscutilor mei acest anunt. Sa-i ajute Bunul Dumnezeu sa stranga suma de bani necesara pentru transplantul fetitei. Doamne ajuta ! elena.cornelia@gmail.com

nicoleta spunea...

Iti multumesc, draga Cornelia, Domnul milei sa-ti rasplateasca dragostea.

Sorin M. spunea...

Lumea intrernetului este deosebita daca sti cum sa-ti foloseti timpul si apoi cum sa-ti pastrezi partasia cu semnii tai. Dumnezeu sa te poarte in carul sau de biruinta!

P.S. Daca ai timp, avem aici o povestire interactiva...un dar de gand..sa mergem mai departe. Multumesc!

http://de-vorba-cu-mine.blogspot.com/2009/02/povestea-unui-ingeras-partiala.html


P.S.Aici am postat si eu anuntul. Ai ceva vesti?

http://de-vorba-cu-mine.blogspot.com/2008/12/ajutati-o-pe-daria.html