marți, 20 ianuarie 2009

Rugaciune pentru aproapele


Sunt zile, ca aceasta, in care simt ca toat zbaterea mea, pe multe planuri, cautand sa fiu altfel, mai buna, mai placuta Lui Hristos este in zadar. Dar vreau sa continui aceasta initiativa, de a ne ruga pentru cei care au nevoie de rugaciunea noastra...Este poate singurul lucru pe care il pot face si care chiar conteaza in viata aproapelui meu. Mai putine cuvinte, mai multa daruire...acesta ar fi dorinta mea in ceea ce mai priveste.


Si cei care au nevoie de rugaciune nu sunt putini, dar eu trec pe cei pe care ii stiu:

- pentru impacarea celor mahniti dintre noi;

- Diana , Cristi, Catalina, Denisa, Cristina - copilasi in suferinta, care au nevoie si de ajutor material si pe care ii gasiti aici.
-Alina pentru ca Domnul sa implineasca dorinta inimii ei.
- iar la adormiti va rog sa-i pomeniti pe Grigore Vieru si Gabriel, un poet al ingerilor si un ingeras de doar 4 luni, Domnul sa-i odihneasca cu Sfintii Sai.
RUGACIUNE pentru IMPACAREA CELOR INVRAJBITI
O, Maica a lui Dumnezeu mult-patimitoare, ceea ce pentru curatia ta si pentru nenumaratele suferinte indurate de tine pe pamant, esti mai presus decat toate fiicele pamantului, primeste suspinele noastre multindurerate si ne pazeste sub acoperamatul milostivirii tale, caci alt adapost si solire calda in afara de tine nu avem, ci tu, indraznire avand catre Cel nascut din tine, ajuta-ne si ne mantuieste cu rugaciunile tale ca fara de oprelisti sa ajungem in imparatia cerurilor, unde impreuna cu toti sfintii vom canta lui Dumnezeu Celui in Treime, acum si pururea si in vecii vecilor, Amin.

3 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

uite si o rugaciune care mi-e draga mie

Rugăciune pentru împăcare
Doamne, miluieşte pe cei ce mă urăsc, se sfădesc cu mine şi mă ocărăsc, asemenea şi pe cei ce mă gră­iesc de rău, ca nu cumva vreunul din ei să pă­ timească ceva rău pentru mine, necuratul, nici în veacul acesta de acum, nici în cel ce va să fie. Ci-i sfinţeşte pe ei cu mila Ta, şi-i acoperă cu bunătatea Ta, Preabunule Stăpâne. Amin.

Mariana spunea...

Ce frumos! Rugăciune pentru împăcare! Aşa este, nu putem să ne împăcăm fără ajutor de Sus! Orice virtute o putem practica doar prin puterea şi din mila lui Dumnezeu!
Doamne, ajută!

nicoleta spunea...

Multumesc, Irina!