miercuri, 7 ianuarie 2009

Rugaciune pentru aproapele


Imi cer iertare pentru intarzierea de astazi, abia acum reusesc sa postez ... Sa reiau, cei care doriti sa va rugati pentru cei in nevoie, bolnavi sau cu alte probleme, sunteti bineveniti. De asemeni, astept la comentarii persoanele sau situatiile care considerati ca au nevoie de rugaciune.


Saptamana aceasta ne rugam pentru:

- incetarea razboiului din Gaza, ca Domnul sa-i lumineze si pe unii si pe altii si sa fie pace;

- Isabela, o rugaciune speciala, ca Domnul sa-i binecuvanteze munca si sa-i rasplateasca dragostea de aproapele si eforturile;

- Aurelian, care sufera de o afectiune rara ce s-ar putea complica

- Victor Damian, un baietel cu craniofaringiom care are nevoie si de ajutor financiar urgent, a carui poveste o gasiti aici.

-Elena, nasa mea, care are o afectiune neurologica grava.


A, si sa nu uit: icoana pe sticla si cartile sunt inca disponibile, daca le doreste cineva.


Rugaciune pentru copilul bolnav


Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil(numele). Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru. O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta(numele), stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ma numesc Catalin si am descoperit blogul dumneavoastra din dorinta de a ma hrani cu dragoste din dragostea altora si aici am descoperit multa dragoste. Spun aceasta deoarece toata viata mi-am dorit dragostea unei familii adevarate dar am cautat-o departe de Dumnezeu, in desertaciunile acestei lumi si m-am pacalit iar acum cand am descoperit-o prin ceea ce Dumnezeu a sadit in sufletul meu, se pare ca m-am lovit de un obstacol, acela de a nu putea trai aceasta dragoste deoarece nu am gasit acea persoana alaturi de care sa duc frumoasa cruce a casatoriei. Nu vreau sa judec cu nimic aceasta situatie pentru ca toate sunt dupa voia Domnului si chiar daca m-as chinui pana la moarte cu aceasta durere, drept ar fi aceasta pentru ca mult am suparat pe bunul Dumnezeu dar nadajduiesc ca se va milostivi si fata de mine. Dar se pare ca nici a milostivi pe bunul Dumnezeu nu pot pentru ca gresesc in fiecare zi, incalcand poruncile sale iar pe cineva care sa ma inteleaga si sa se roage si pentru sufletul meu nu am. Drept ar fi ca sa alerg la Dumnezeu si sa caut alinare la el in toate problemele vietii dar se pare ca slab sunt, poate si din cauza firii noastre pamantesti pentru ca insusi Adam a vazut Dumnezeu ca se simte singur in Rai si i-a dat-o pe Eva. Stiu ca sunt multe persoane cu probleme mult mai grave decat aceasta mica durere a mea, pentru ca multumesc lui Dumnezeu de altceva nu duc lipsa dar nadajduiesc in ajutorul vostru ca poate pentru rugaciunile vreunuia dintre voi care sunteti placuti inaintea lui Dumnezeu, Acesta sa se milostiveasca si spre mine iar eu dupa putina mea putere am sa ma rog si pentru voi.Voia Domnului sa se implineasca in toate cele ale noastre si El sa va rasplateasca din darurile Sale pentru rugaciunile voastre.

nicoleta spunea...

Frate Catalin, durerile sufletului omenesc sunt cunoscute inaintea bunului Dumnezeu si sunt importante.
Esti acum in rugaciunile noastre, pentru ca Domnul sa-ti randuiasca cele de folos.
Multumesc de vizita si te mai astept.

Anonim spunea...

Multumesc lui Nicoleta pentru dragostea sa si fie ca Bunul Dumnezeu dintre toate darurile cu care ne va invrednici in aceasta viata dupa mare mila Sa, sa nu ne lipseasca pe nici unul dintre noi de unul singur, cel al mantuirii sufletelor noastre si al vietii celei de veci intru Imparatia Sa.

nicoleta spunea...

Catalin, te rog sa-mi lasi o adresa de mail sau un id de mess

Anonim spunea...

nisus_bc@yahoo.com