Mi-a fost greu sa ma abtina pana seara, ca sa le tai la cina, dar am reusit. Iar la cina, surpriza: nu mi-au placut deloc!! Sunt foarte dulci (nu am o problema cu asta), dar foarte astringente:(
Am mancat fiecare cate o bucatica, doar Maria a mai cerut! Ea oricum e un fel de strut si mananca orice...
Din bucatile ramase de seara, totusi, am preparat dimineata un delicios nectar, la care am adaugat mere, grapefruit rosu, cateva migdale, cateva linguri de fulgi de ovaz (ca sa ne tina si de foame) si miere de salcam
Foarte bun, astringen, usor amarui, dar per total dulce, consitent si aromat. Mie, insa nu prea mi-a tinut de foame, am eu motivele mele:)
3 comentarii:
ma gandeam sa fac si eu niste nectar de fructe, ce idee buna cu fulgii
Se numesc Persimmons. Sunt foarte bune si trebuie sa le lasi sa se coaca bine. Nu mai sunt astringente apoi:)
Multumesc, Adriana. Sunt foarte coapte, putin moi chiar si cu toate astea mie mi s-au parut astringente. Dar in nectar au fost minunate:)
Trimiteți un comentariu