luni, 9 martie 2015

Carti de pe Amazon

De ceva timp ma tot uit si uit la diverse carti pe Amazon, dar pana acum n-am avut 'curajul' sa comand de la ei. Pana de curand cand am vrut neaparat 'Awakenings'. Am pierdut vreo doua zile sapand si saptand dupa carti, pana cand am adunat vreo 18 (!) dintre titlurile la care tot am visat, plus cateva care mi-au facut cu ochiul pe acolo. Am zis sa comand cat mai multe in ideea ca le arunca intr-o cutie si in acest fel pretul transportului va fi mai mic, dar n-a fost asa, au venit in pachete mici sau chiar individual astfel ca desi pretul cartilor a fost modic, cel al ambalatului si transportului au facut o suma frumusica! Am facut un calcul sumar si am vazut ca oricum am facut o economie bunicica de bani, plus ca am luat si cateva carti care nu se gasesc pe aici. Pana acum au venit doar 14, una nu mai e in stoc si voi primi banii inapoi, iar pe alte 3 inca le mai astept. Din pacate la una dintre ele nu am fost atenta si am comandat o editie prea veche ca sa-mi poata fi de folos, in rest...numai de bine!
Later Edit: Tocmai ce dadusem drumul postarii cand a sunat postasul cu ultimele trei carti la subrat!

7 comentarii:

razvan spunea...

ca idee, e bine sa selectezi de pe amazon produsele care sunt vandute de ei(adica direct de amazon). taxele de expediere sunt mai mici. si, din ce am obs, amazon.co.uk au preturile mai mici decat amazon.de de ex. si e bine sa platesti cu card visa, cursul e mai bun decat mastercard. numa bine

nicoleta spunea...

Multumesc, Razvan de idei, am banuit ca e asa, dar tura asta am cumparat cam compulsiv, asa ca am gandit cam putin. E bine de stiut, multumesc inca o data!

Maria B. spunea...

F. faine par cartile, Nicoleta. Mi-ai trezit curiozitati :)Iti lipseste volumul 2 din Call the Midwife:) Si eu am cochetat mult cu tot felul de carti, ma tot gandeam cum sa mi le comand si in final mi-am luat un ebook reader, si am cautat pdf-urile. Cumpar carti in continuare, dar am salvat o buna parte din bani cu pdf-urile, ca-s zgarcita si caut doar gratuite :) De J. Worth de ex. le-am gasit pe toate in format special pt reader, f. fain de citit. Mai e si situl bookdepository.com, de unde trimit carti cu transportul gratuit, oriunde, dar cred ca preturile in sine ale cartilor sunt mai piperate. Insa cel putin stii la ce suma sa te astepti la ramburs.

nicoleta spunea...

Maria, lipseste doar din poza:)Aveam primele doua volume,le-am luat doar pe ultimele doua. E buna iddea cu reader-ul, doar ca eu sunt mai de moda veche:) si imi place sa simt cartea in maini! Probabil voi ajunge si acolo, ma gandesc nu numai la bani cat si la locul de depozitare al cartilor. M-am uitat pe bookdepository si preturile mi se par mari, la asa preturi si chiar mai mici pot gasi carti si aici. Cele comandate de pe amazon chiar au avut preturi modice, toata comanda a fost de aproape 4 lire!

Maria Iuliana spunea...

Asa e, cartea tiparita ramane la valoarea ei indiferent de cat ar avansa tehnica, insa o fost si o mare usurare cand mi-am dorit mult sa citesc o carte mai greu de cumparat (eu inca nu am comandat din alta tara, n-am trecut de blocajul asta) si mi-am descarcat-o pe loc si am avut-o la dispozitie. Si e mult mai usor de tinut in mana cand fac lucrurile in paralel, de ex. alaptez :)

Mariana spunea...

Ce de cărţi cu 4 lire! :) Să ai spor la citit!

nicoleta spunea...

Mariana, multumesc, spor am, cu timpul stau mai rau!