duminică, 19 decembrie 2010

Ce mai citim...

...la grupa mica.

Ne lac cartile foarte mult. E drept ca in ultimul timp eu personal n-am mai pus mana pe o carte pentru mine, din lipsa de timp, dar intru si eu in categoria iubitorilor de carti. Cu toate acestea rar, in ultimul timp, achizitionam carti pentru ca bunica suplineste cu succes aceasta lipsa a noastra. Acum, eu o las sa-si faca placerea, la ea fiind si o deformatie profesionala (este profesoara de limba romana), si ne bucuram de darurile ei.
De multe ori ma deranjeaza in cartile pentru copii desenele nepotrivite pentru vartsa careia se adreseaza cartea, sau rimele schioape, continutul sarac si lipsa de invataminte al textului. Ma bucur cand un copil are ce invata dintr-o carte si cand poate admira desene frumoase.

Ultima data cand bunica i-a adus Mariei carti, am gasit una care ne place in mod deosebit. O citim zilnic, o data sau de mai multe ori.

Iat-o: o carte dulce, cu versuri frumoase, si cu multe invataminte. Ilustratiile sunt admirabile, delicate si foarte reusite. Singurul defect al cartii este ca e se termina prea repede!
Si pentru ca mi-a placut atat de mult am cautat si celelalte carti ale autoarei. Am gasit acest site unde pot fi gasite toate cartile Luciei Muntean. Intentionez sa achizitionez macar cateva dintre ele, sunt sigura ca Maria va fi incantata. Pe site puteti sa vedeti cate o pagina din fiecare carte.
Va dorim lectura placuta si cu folos

8 comentarii:

@irina_sweet_home spunea...

ce dragute sunt, poate iau si eu, au o oferta buna de Craciun

Loredana spunea...

draguta cartea. am citit-o si noi si ne-a placut.

Liliana spunea...

multumim pentru sugestii:)

Anonim spunea...

http://cammely.wordpress.com/2010/12/31/la-multi-ani-tuturor-celor-ce-mi-au-trecut-pragul-acestui-blog/

Liliana spunea...

La multi ani in vesnicie!

Lada cu minuni spunea...

Le-am vazut si noi in librarie, am cumparat una (din serie) si am daruit-o de Craciun.
M-am bucurat sa vad ca mai sunt carti pentru copii scrise de autori romani.

Copiisimame spunea...

Cu siguranta vom achizitiona si noi macar una din aceste carti.
Noi am mai intrat in vizita pe aici, mai ales pentru coltul de spiritualitate. Ne place ceea ce gasim in paginile tale si am gasit si multe sfaturi si sugestii utile.

Mihai spunea...

Ne bucurăm că v-au plăcut cărțile noastre atât încât le-ați vorbit și altora despre ele! Vă rugăm să ne scrieți pe office@luciamuntean.ro și să ne spuneți care sunt cărțile din colecție pe care Maria le are deja. Am vrea să îi trimitem prin iepuraș niște cărți noi în dar.